tirsdag 18. mai 2010

KAMP 2: Rusk i maskineriet for Frigg United

Frigg United (2A) spilte sin andre seriekamp tirsdag 11. mai. Kampen ble spilt på hjemmebanen mot Monolitten mot Bygdø Monolitten 2 (resultat 2-5)

Laget spilte en ”glimrende” første omgang og forsvarte seg på en måte som selv ”Drillo” ville vært stolt av. Keeperen (Henrik) reddet flere 100% sjanser og Aksel scoret et flott mål på en kontring ”a la Messi”.

I andre omgangen falt laget litt sammen. Etter to raske mål imot ble man mer opptatt av om de andre hadde 10 åringer på laget og innsatsen og humøret forsvant like fort som sommeren 2009. (IKKE BRA)

Men etter litt ”pepp talk” vant vi de siste 5 minuttene med 1-0, og laget viste den moral og innsats som trengs ”på dette nivået”. (MEGET BRA)

Noe av sprekken kan antagelig tilskrives at vi kun stilte med 6 mann og at flere ble tydelig slitne etter hvert.. (mulig vi bør vurdere færre lag ? )