Kampreferat: Vestre Aker 3 - Friggcelona

Voksen Grus, 06.05.2010 kl. 18.15.
2 x 25 minutter
Kampresultat: Vestre Aker -Friggcelona 6-10 (3-3)

Vi organiserer laget ved at 2 spillere har hovedansvar forsvar og 2 har hovedansvar angrep, Forøvrig kan de posisjonere seg fritt, men må lete etter medspillere å sentre til. Bastian i mål.

I denne kampen får vi stor uttelling for siste tids trening på samspill. Spillerne leter etter offensive pasningsmuligheter, og får det stort sett til. Laget jobber overraskende samlet både i forsvar og angrep, og kommuniserer imponerende bra. Lite mølje idag. Et par av målene kommer etter 3-4 (relativt, he-he) raske trekk som ender hos vår spiss som skårer sikkert alene med keeper. Ligner bandykontringer, men så er det jo fortsatt skarpt i luften.
Flere spillere løfter seg flere hakk, som både Christoffer og Peder med imponerende løpsinnsats, og begge lykkes med mange gode press, taklinger og pasninger. Adham(3), Wilhelm(6) og Nojus(1) står for skåringene og er stort sett høyt og lavt. En og annen suser er det jo. Liam spiller sin beste kamp hittil, og både han og Peder er nær skåring. Bastian gjør en god kamp i mål og opererer delvis som sweeper. Meget gode og besluttsomme igangsettinger. Vestre Aker var et godt lag med flere meget gode spillere, men sto ikke i mot vårt samspill idag. Etter en runde med Friggcelona-hei, feires seieren i den utmerkede lekeapparaturen på Voksen skole, før det bærer hjem til avstøvning. Grusbanen var helt ok den.