torsdag 4. april 2013

Sesongen 2013

Dager
Mandag 18.30-19.45
Torsdag 17.15-18.30
Treningene er på Tørteberg og tidene gjelder fra dd.
Lørdager har hele 02-årgangen fått avsatt tid på Marienlyst fra 11.00-12.30. Det legges da opp til at de guttene som da møtes organiserer seg selv.
Kamper er vanligvis på tirsdager.

Laginndeling
Det er meldt på to lag, der ett spiller i en gruppe med lag som trener mye. Det andre mot lag som trener noe sjeldnere (kretsen har tre kategorier avhengig av treningsmengder).
Vi vil rotere guttene på de to lagene, men slik at de som trener mest (inklusive deltakelse på Friggakademiet) spiller relativt oftest på det laget som møter andre lag som trener mye. Spilletid skal være jevnt fordelt mellom spillerne i løpet av sesongen. Vi har fått med oss at Emil A, Henrik, August A, Olav, Wilhelm, Aksel K og Storm har deltatt på akademiet i vinter. For å følge opp treningsdeltagelsen i løpet av sesongen vil det bli ført oversikt over treningsframmøte.

Treningene
Det blir strammere regi på treningene i år. Dette gjelder både bruk av faste øvelser og økt disiplinering. En trening vil starte med en kort samling der treningen gjennomgås etterfulgt av en fast oppvarmingsøkt. Deretter faste basisøvelser, fotballspilling, styrketrening og uttøyning.

Cupdeltakelser
Det blir som tidligere deltagelse i Friggcup (mai og oktober) og i Sarpsborgcup (fotball og bandy).
Vi tar sikte på å melde på to lag på cup med overnatting i Sandefjord den 8-9/6
I tillegg blir det Norway cup. Den går fra 28/7-3/8. Vi må melde på lag innen 10/4. De som vil være med må dermed melde fra til undertegnede senest fredag 5/4. Responsen vil være avgjørende for påmeldingen vår og dermed bindende.

Friggutstyr
Det er interesse for å bestille Frigg-treningsdresser, se: http://cms.frigg.no/?cat=37 og http://frigg.no/kolleksjon/Frigg-2012-kolleksjon.pdf. Det kommer egen mail med bestillingsliste.

Lars Erik

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar